Realitatea TV organizează Loteria Salariilor, cu bilete răzuibile care costă doar 6 lei

Realitatea TV organizează Loteria Salariilor, cu bilete răzuibile care costă doar 6 lei

Drama salariaţilor din trustul Realitatea pare să se apropie de un sfârşit profitabil pentru ambele părţi. După întârzieri deranjante la plata salariilor, angajaţii şi patronatul au identificat împreună o soluţie elegantă.

Cu doar 6 lei, angajaţii RealitateaTV pot cumpăra un bilet de loterie care le poate aduce un salariu, după ce conducerea a propus ca salariile aşteptate de luni bune să fie acordate printr-un tip de tragere la sorţi.

„Am avut în vedere mai multe sisteme, inclusiv o seară de bingo, învingătorul primindu-şi salariul pentru bingo şi chenzina la linie, dar am considerat că metoda e învechită. În consecinţă ne-am orientat spre ceva mai modern, mai simplu, care să nu mănânce din timpul liber al angajatului „, susţine Cozmin Guşă, managerul Realitatea.

În cele din urmă varianta de loterie aleasă a fost loteria de tip scratch-card, respectiv cu bilete răzuibile. Acestea sunt disponibile în mai multe ghişee din instituţie, fiecare costând 6 lei. Evident, cei care cumpără mai multe bilete au şanse cu atât mai mari de a câştiga salariul.

Scris de Ionut
@Fără categorie
22 februarie 2013 16:02

Articole asemanătoare

Vezi mai mult