Rusia a atacat electronic România. Pornhub se vede cu purici

Bruiaj electronic pe întreg teritoriul României, cu sursă în Federația Rusă. Site-urile esențiale pentru români, precum Pornhub, se văd cu purici, ceea ce a provocat deja o stare de tensiune în societate, precum și mii de cazuri de coaie albastre la bărbați și nervi la muieri.

Există acuzații că unitățile SRI de anti-bruiaj au rezolvat problema, însă doar în sediul lor și nu mai răspund la telefoane, iar în spatele ușilor se aude un gâfâit și un sunet ca și cum cineva ar spăla cu șampon o pisică cheală.

”Faptul că au atacat fix Pornhub arată cât de bine ne cunosc rușii. E clar că au o rețea extinsă de spionaj pe întreg teritoriul țării”, explică Decebal Popescu, expert în război electronic. În disperare de cauză, românii își filmează propriile neveste, dar evident nu e același lucru, întrucât doar 8% din românce se epilează, față de 99% din actrițele din industria porno.

Președintele, și el vizibil afectat de lipsa Pornhub (”ce dreacu să faci șase ore într-un avion de lux” – după propria sa declarație), anunță că va convoca CSAT pentru a propune să le dăm rușilor un sistem Patriot ca să ne dea drumul la Pornhub.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 mai 2024 13:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult