S-a inventat mașina timpului! 90% din bărbați călătoresc în viitor, până își termină iubita machiajul

S-a inventat mașina timpului! 90% din bărbați călătoresc în viitor, până își termină iubita machiajul

Cu tehnologia avansând atât de repede, punerea la punct a unei mașini a timpului funcționale era doar o problemă de timp. A reușit-o un cercetător de la Institutul de Fizică Cuantică și Reparații Ceasuri din Pașcani, care, după 20 de ani de muncă, a perfectat un mecanism capabil să realizeze călătorii în timp. La o săptămână după ce a fost pus pe piață, însă, dispozitivul nu pare să fie folosit la capacitate maximă.

 
“Din păcate, cele două decenii de muncă par să fi fost în zadar”, declară dezamăgit cercetătorul Decebal Popescu. “Se pare că mașina timpului este folosită în general de bărbați, pentru a călători cu 6-7 ore în viitor, până când iubitele lor își termină machiajul, înainte de ieșirea în oraș. În loc să vadă dinozaurii sau piramidele, ei irosesc tehnologie de ultimă oră pe nimicuri. Nu-mi vine să cred în ce lume trăim”, spune acesta.
 
Din câte se pare, bărbații vor continua să fie neinteresați de a fi martori la momente esențiale din istoria umanității. “Ce mă interesează pe mine să trăiesc o zi în Roma antică, când pot sări peste momentele când iubita mea vorbește, sau când vrea să stăm îmbrățișați după sex? Nu-mi trebuie altceva”, declară un bărbat fericit.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Luchian
@Fără categorie
10 martie 2017 13:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult