Studiu final: Absolut toate alimentele produc cancer!

Studiu final: Absolut toate alimentele produc cancer!

O echipă mixtă de cercetători americano-britanică a pus cap la cap rezultatele mai multor studii privind obiceiurile alimentare ale oamenilor şi au ajuns la o concluzie drastică: practic, nu există nici un aliment care să nu provoace cel puţin o formă de cancer sau diabet.

„Ouăle sunt cancer pur, albuşul este cel mai ingrozitor. Puiul, e plin de apă, conservanţi, mutaţii genetice, este cancer pur. Peştele este plin de mercur, hormoni de creştere şi anticoncepţionale, de la deşeurile revărsate în ocean. Grâul e contaminat, ardeii graşi sunt bombă cu E-bola iar portocalele sunt diabet pur”, se arată în studiul realizat de cercetători.

Pe lângă alimente, se pare că nici băuturile nu sunt prea sănătoase pentru organism. Apa conţine impurităţi şi azotaţi, berea face burtă, vinul provoacă boli de inimă iar vodca provoacă orbire şi impotenţă. Cel mai periculos dintre toate este însă, conform studiilor, aerul. Cantitatea importantă de oxigen din aerul expirat îl face pe cel care-l inspiră să moară în 70-80 de ani, doar cei mai rezistenţi la acest flagel trăind mai mult.

Scris de Eftimie
@Fără categorie
7 februarie 2013 14:02

Articole asemanătoare

Vezi mai mult