Toate birturile din Vaslui, închise! Localnicii au băut conținutul din absolut toate extinctoarele

Toate birturile din Vaslui, închise! Localnicii au băut conținutul din absolut toate extinctoarele

Vasluiul este primul județ al țării în care a venit Apocalipsa pentru localnici: în urma unui control fulger efectuat de ISU, absolut toate birturilor din județ au fost închise. Asta după ce s-a descoperit că toate extinctoarele din Vaslui sunt goale, pentru că localnicii le-au băut conținutul – fie ca atare, fie în combinații cu diverse spirtoase.

Vestea a căzut ca un trăznet peste vasluieni. ”Pentreu mine închiderea birtului e ca un arest la domiciliu”, a protestat vasluianul Ghiocel Asimionesei. ”Păi dacă nu mă duc la birt, nu-mi rămâne decât să stau acasă, închis între patru pereți. Doar n-o să merg să muncesc sau, Doamene ferește, la bibiliotecă. E strigător la cer să închizi birturile din Vaslui!”

”Peste 90% din economia județului are legătură directă cu consumul de alcool”, s-a revoltat și prefectul Vasluiului. ”Puteau la fel de bine să bombardeze complet județul, că tot aia era. Dacă vor să dispărem de aici, să ne spună asta și o s-a facem, ne vom duce toți la rudele noastre din Brașov. Dar să nu alunge vasluienii din birturi, acum în prag de iarnă! E lipsit de omenie ce se întâmplă.”

Scris de Calin
@Fără categorie
13 noiembrie 2015 12:11

Articole asemanătoare

Vezi mai mult