Vibratorul a fost inventat de un bărbat căsătorit, ca să stea mai mult la bere cu băieții

Vibratorul a fost inventat de un bărbat căsătorit, ca să stea mai mult la bere cu băieții

Sătul de întrebările ”Când vii?”, ”Cât mai stai?” sau ”Vii odată acasă?”, un bărbat a avut o idee strălucitoare: a inventat un surogat de bărbat, vibratorul, astfel încât nevastele sau prietenele bărbaților să nu-i mai bată la cap, iar ei să poată să se întindă la bere cu băieții până la ce oră vor ei.

”Surogat de bărbat e încă puțin spus, că e mult mai mult decât atât”, apreciază reputatul sexolog Decebal Popescu. ”Vibratorul stă viguros non stop, nu doar din când în când și cu mari eforturi, ca în cazul bărbaților. Este o invenție care face viața mai bună atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar care nu este apreciată la adevărata sa valoare.”

Practic, vibratorul este în prezent cel mai important aliat al bărbaților care vor să stea mai mult la bere. ”Nu doar că nu mă mai întreabă până la ce oră stau la bere, dar în multe seri mă și obligă să ies la bere. Și-mi și dă mesaje de genul «Sper că nu bei doar două-trei beri, ca pămpălăii! Să bei și tu ca un bărbat adevărat, măcar șapte-opt beri». Ce să mai, soția ideală!”, exultă un bărbat căsătorit.

Scris de Calin
@Fără categorie
8 martie 2019 18:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult