Festivalul Filmului Palestinian

26 noiembrie, 2020
Festivalul Filmului Palestinian

Festivalul Filmului Palestinian – Ediția a III-a
26 – 30 Noiembrie / ediție online

Cele mai mari succese ale cinematografiei palestiniene din ultimul an, inclusiv propunerea la Premiile Oscar, vor putea fi văzute la a treia ediție a Festivalului Filmului Palestinian (FFP) din România, care va avea loc online în perioada 26-30 noiembrie.

Timp de cinci zile, publicul din România va putea să vadă, pe platforma Eventbook, opt filme palestiniene noi: două lungmetraje de ficțiune, două documentare și patru scurtmetraje, toate prezente la mari festivaluri din întreaga lume. Unele filme vor fi însoțite de discuții cu actori, regizori sau alți reprezentanți ai cinematografiei palestiniene.

Festivalul Filmului Palestinian este organizat de Centrul Cultural Palestinian Mahmoud Darwish – în parteneriat cu Ministerul Culturii din Palestina și Ambasada Statutului Palestina în România – și își propune să ofere publicului din România şansa de a descoperi atât vitalitatea cinematografiei palestiniene (reprezentată de cineaşti răspândiţi în întreaga lume), cât şi realităţile socio-culturale şi istoria palestinienilor prin reprezentarea cinematografică și prin întâniri cu cineaști.

BILETE, ABONAMENTE ȘI VIZIONARE ONLINE: https://bit.ly/BileteFFP2020
PROGRAM COMPLET: https://bit.ly/programFFP2020

Comentarii 0 comentarii

Alte evenimente

Vezi mai mult