Gala muzicii proaste. Premiile „BOMBOANA PE COLIVĂ”

01 aprilie, 2024
19:00
The Pub Universității, Blvd. Regina Elisabeta nr. 9, București
Gala muzicii proaste. Premiile „BOMBOANA PE COLIVĂ”

Pe 1 Aprilie 2024 va avea loc prima ediție a GALEI PREMIILOR MUZICALE ”BOMBOANA PE COLIVĂ”. Atenție, nu e păcăleală!

Comitetul Muzical, reprezentat de Gabriel Andrieș (Producător muzical, Interpret), Gina Stroian (Producător de televiziune), Dan Creimerman (Compozitor, Interpret), Ilie Stoian (Compozitor, Interpret, Jurnalist), Romanița Filipescu (PR Specialist) și Radu Gorgu (manager The Pub), anunță organizarea primei ediții a GALEI „PREMIILOR MUZICALE BOMBOANA PE COLIVĂ”, care va avea loc în seara zilei de luni 1 aprilie 2024 la club The Pub-Universității, București.

Concept

Gala va avea un caracter panfletar-umoristic și se va constitui într-o amicală atenționare a producătorilor, compozitorilor, interpreților, difuzorilor, organizatorilor de evenimente muzicale, instituțiilor media și, deopotrivă, a publicului, față de deteriorarea până la un nivel inacceptabil a calității muzicii și vieții muzicale românești.

Cu această ocazie, vor fi acordate ”PREMIILE BOMBOANA PE COLIVĂ” celor mai proaste melodii și prestații artistice ale anului 2023, pentru următoarele categorii:

1-Premiul „BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru interpretare feminină
2-Premiul „BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru interpretare masculină
3-Premiul „BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru interpretare în duet/grup
4-Premiul „BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru textul unei melodii
5-Premiul „BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru come-back muzical
6-Premiul „BOMBOANA PE COLIVĂ” pentru prestație live
7-Premiul „VEȘNICA POMENIRE” pentru un act muzical care se poate încadra în cel puțin trei categorii de mai sus.

Având în vedere că genul pop-dance este prioritar în preferințele publicului românesc, organizatorii precizează că premiile vor viza această categorie.

Jurizare și acordarea premiilor

Selecția nominalizărilor pentru fiecare categorie în parte, precum și desemnarea „câștigătorilor”, vor fi efectuate de o comisie formată din profesioniști de incontestabilă autoritate din domeniul muzical și al presei de specialitate.

Subliniem că, după modelul galelor similare din Occident și Statele Unite ale Americii (Ex.: Oscar, Zmeura de Aur etc.), identitatea persoanelor care formează comisia este și va rămâne secretă.

Pe această cale, informăm că organizatorii Galei nu vor interveni în niciun fel în procesul de nominalizare a candidaților și nici în procesul de desemnare a câștigătorilor fiecărei categorii în parte.

Detalii și informații suplimentare pe paginile de Facebook ale organizatorilor, pe pagina de Eveniment a clubului The Pub-Universității, la tel: 0728.843.782, și pe www.the-pub.ro.

Comentarii 0 comentarii

Alte evenimente

Vezi mai mult