Modern Dad’s Challenges – eveniment dedicat exclusiv taților!

08 noiembrie, 2023
18:30
Hotel Internațional, strada Căuzași nr. 27, București
Modern Dad’s Challenges – eveniment dedicat exclusiv taților!

Eveniment de tradiție in zona de family și un proiect care se diferențiază prin specificul lui, Modern Dad’s Challenges continuă cu o ediție pe subiectul: Motivația și mentalitatea copilului în contextul e-learning. În cadrul conferinței au loc sesiuni de discuții cu specialiști despre dezvoltarea competențelor copilului, reziliență la stres, metode de învățare în contextul e-learning și educația lor financiară, dar și dezbateri la secțiunea Dad Talks..

Parenting-ul în 2023 vine cu o mulțime de provocări, iar noua generație de tați este curioasă, deschisă și dornică să învețe cum poate fi un părinte cat mai bun pentru copilul lui, astfel încât dezvoltarea acestuia să fie una armonioasă atât din punct de vedere fizic, dar mai ales cognitiv și emoțional. Rețeta perfectă nu, nu există, dar guideline-uri de la unii mai experimentați decât noi, ne pot calăuzi în această călătorie permanentă!

Când: Miercuri, 8 Noiembrie, seara dupa job, de la 18.30, central – Hotel Internațional (a nu se confunda cu Intercontinental).

Pentru a-ți securiza locul, intră aici https://moderndads.ro/modern-dads-challenges/ . Evenimentul este gratuit și doar cu bărbați!

Detalii despre noi găsești și pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/ModernDadsRomania

Comentarii 0 comentarii

Alte evenimente

Vezi mai mult