Ovidiu Niculescu – Cântecele unui derbedeu

14 octombrie, 2020
19:00
Terasa El Grande Comandante, Calea Călărași nr. 55, București
Ovidiu Niculescu – Cântecele unui derbedeu

Cântecele unui derbedeu și excepționalul Ovidiu Niculescu la Terasa El Grande Comandante!
Te invităm la un alt concert de excepție marca Berea TNR, miercuri, 14 octombrie, de la ora 19.00!
Oferta serii: Berea TNR- 10 lei
Intrarea este gratuită (în limita locurilor disponibile)
Rezervări: 0728 556 043

”Eu nu sunt doar actor, nu sunt doar poet și cu siguranță nu am pretenția de a fi muzician deși îmi place să cânt oricând și oriunde. Eu sunt mai degrabă un „exprimeur”, un bard, un menestrel neo-boem, un înger bun cu codiță de drac…
De ce “derbedeu”? Nimic mai simplu, de când mă ştiu am fost un personaj extrovertit, impetuos dar și un mare timid. Din cauza asta am fericit dar le-am şi greşit multora şi d-aia am fost numit “derbedeu” când cu zâmbetul pe buze, când cu lacrimi.
Vă invit așadar cu drag, împreună cu versurile și cântecele mele, într-o călătorie interioară care deși personală sunt convins că mulți se vor recunoaște în ea.
Suntem diferiți caracterologic, mental, emoțional, spiritual, interpretăm diferit viața dar drumul e mereu același pentru toţi. În călătoria de la naștere la moarte toți iubim și înșelăm, toți sperăm și trădăm, toți construim și dărâmăm, toți suntem oameni.
Cu speranța că vă pot aduce zâmbetul ȋn suflet prin cântecele mele vă doresc tuturor să fiți iubiți dar mai ales să aveți sufletul ușor.”

Comentarii 0 comentarii

Alte evenimente

Vezi mai mult