Săptămâna filmului suedez de comedie

05 iunie, 2021
Comedy Est
Săptămâna filmului suedez de comedie

În perioada 5 – 12 iunie Bucharest Best Comedy Film și Asociația Culturală Artclub vor organiza în colaborare cu Ambasada Suediei la București evenimentul „Săptămâna filmului suedez de comedie„.

În fiecare zi a evenimentului se va difuza un film care va fi precedat de o emisiune moderată de Irina Margareta Nistor. La aceste emisiuni va participa și câte un invitat propus de Ambasada Suediei la București, care să discute despre proiecte, cultură, filme, artă, dialog intercultural și despre filmul care se difuzează în respectiva zi.

Invitații la emisiunile de mai sus vor fi actori, scriitori, pictori, artiști care au derulat proiecte împreună cu Ambasada Suediei, precum Ada Solomon, Corneliu Porumboiu, Ada Condeescu, Julieta Szönyi și alții. Vor fi realizate de asemenea emisiuni cu Excelența Sa Dna. Therese Hydén, Ambasadoarea Suediei la București, cu oficialități din cadrul ambasadei, oameni de afaceri suedezi, români care lucrează la companii suedeze.

Filmele selecționate care vor fi difuzate pe postul TV Comedy Est sunt următoarele: A man called Ove (2015), Solsidan (2017), The Devil’s eye (1960), A piece of my heart (2019), Unmarried couples (1997) și La Gomera (coproducție româno-suedeză, 2019).

Comentarii 0 comentarii

Alte evenimente

Vezi mai mult