Zoltan Butuc – LIVE in LLOYD’S PUB – in deschidere, Radu Gheorghe Celalalt

30 iulie, 2021
19:30
București, Lloyd's Pub, str. Colței nr. 16
Zoltan Butuc – LIVE in LLOYD’S PUB – in deschidere, Radu Gheorghe Celalalt

https://www.facebook.com/events/1164895570683993/

…În timp ce la terase ne omoară căldura și praful, ce poate fi mai plăcut decât să ne racorim în LLOYD’S PUB, la o seară de muzică folk?
Nu ştii niciodată la ce să te aştepţi de la ZOLTAN BUTUC in spectacolele pe care le susţine prin ţară: va cânta ceva? Va recita? Va juca un rol dintr-o piesa de teatru? Greu de ghicit. De obicei, Zoltan face puţin din toate: chitara e doar un accesoriu… un fel de semn de punctuaţie pe care-l aşezi singur, unde vrei. Cu­vin­tele se prăvălesc unele după altele, mai calde sau mai reci, mai cuminţi sau mai col­ţuroase. Şi simţi că exact asta e forma pe care şi Ni­chi­ta Stănescu şi I. D. Sîr­bu şi alţi poeţi au dat-o cuvintelor, a­tunci când le-au pus în scrierile lor.
In deschidere, avem „RADU GHEORGHE CELALALT” – un nou proiect muzical, la început de drum, avându-l la voce pe RADU GHEORGHE și la pian / claviaturi, pe DAN LICA.
Radu este cunoscut ca toboșar in diverse trupe de-a lungul anilor (Vali Sterian, Tică Alexe, Maia Morgenstern), iar de aceasta data alege să se exprime muzical si ca vocal în acest proiect.
Dan Lică este un clăpar binecunoscut mai ales pentru colaborarea indelungată cu Cristian Pațurcă.
Cei doi ne vor face seara mai frumoasa cu piese din… alte vremuri.
Vineri, 30 iulie, de la 19:30 in LLOYD’S PUB, Colței 16.
Suport artisti 35 Lei (include o bautura / consumatie de 10 Lei)
Rezervări: 0723 133 786

Comentarii 0 comentarii

Alte evenimente

Vezi mai mult