Mihaela Rădulescu, hai să nu dăm totul din casă!

Mihaela Rădulescu, hai să nu dăm totul din casă!

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg ne-a acuzat (vezi foto), fără să ne cunoască, sau să vorbească cu noi în prealabil, că am citat-o greșit în știrea în care a făcut-o pitică pe Andreea Esca. Deși decența și discreția ne caracterizează, de data aceasta nu putem să tăcem.
În interesul bunului simț am suprimat anumite paragrafe în care doamna Rădulescu spunea, printre altele:

– „Baba aia urâtă de Zoe Petre ar trebui să mai treacă pe la machiaj când iese pe stradă”
– „Simona Halep a luat cea mai proastă decizie din istoria feminității, și-a micșorat sânii”
– „Neșu a ajuns acolo unde este pentru că a fost inconștient”
– „Grigore Leșe e un manelist și un pungaș și n-ar trebui să cânte nici la metrou”
– „Ion Iliescu a fost cel mai bun președinte pe care l-a avut România”
– „Andi Moiescu are umor!”
– „Cine-i și păluga aia de Kovesi, a făcut ceva în viața ei, a fost invitată la Măruță?”
– „Tolontan e cel mai bun amant pe care l-am avut”

foto via Vali Petcu

Dragă Mihaela, acestea fiind zise, așteptăm scuzele tale publice, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a ne apăra imaginea în justiție.

Comentarii 30 comentarii

  • pt. afirmatia cu Iliescu ar trebui considerata persoana non grata si expediata in p… Monaco cu tot cu silicoanele ei

  • M-am razgandit… Aveti dreptate in articol. Cel mai bine are fi sa scrieti mai mult pentru ca abia acum realizez ca viata mea este o minciuna totala. VA ROG, UMILITI-MA ONCE MORE.

    • Bine c-ai spus, femeie! Baietii de la TNR au destula imaginatie! Dar ei nu vor reusi niciodata sa te umileasca asa cum ai facut-o tu inasati vineri seara! Miscarile alea super studiate cu limba, muscaturile alea de buze (voiai, probabil, sa pozezi in femeia fatala – wrooooooong!!!), linsul de faina de pe tanti aia (care by the way, e mai buna ca tine de 100 de ori) si miscarile alea (cica!) lascive prin faina… well, my lady, you fucked up tot ce ai construit in asa-zisa ta cariera! Poate chiar ai nevoie de baietii de la TNR pe post de PR! 🙂

    • Mihaela, stii jurnalista aia de la „The One”, careia i te-ai adresat cu „retardat-o”? A fost data afara din cauza ta. N-or fi si niscai blesteme in cantitatea asta uriasa de ura pe care ai reusit s-o aduni in trei ore de aparut la televizor? Oameni care te detesta sincer si carora, ce sa vezi, nu le mai poti inchide gura, pentru ca ii parasti tu la seful lor?

    • Inca ceva, draga mea. Jurnalista data afara, Catalina Matei este numele ei, are o experienta de vreo 20 de ani in presa, n-ai cum sa stergi din memoria celor de-o varsta cu tine ca unul dintre primele tale job-uri a fost acela de secretara a lui Dan Iosif. Ea iti stie toti pasii pe care i-ai facut in cariera, mai ales ca a lucrat la Pro TV Magazin inainte de THE One. Are gemene de vreo patru ani, fetite superbe, una cu ochi albastri, cealalta cu ochi verzi. Parintii lor au muncit pe branci, nu s-au casatorit cu milionari in euro, sunt doi oameni modesti, care au muncit toata viata din greu. Si tatal fetitelor are studii superioare, dar nu castiga mare lucru, deja lipsa unui salariu in casa le va face traiul foarte greu. Stiu ca probabil nu te intereseaza, ca mai important pentru tine a fost ca doamna Matei a avut obraznicia sa-si aminteasca de Dan Iosif si nu de actele tale de binefacere, cu care tot scoti ochii romanilor si pe care nu uiti cu nicio ocazie sa le treci in CV.

    • Ești jalnică,madame!

  • Asta e ca linkurile alea de facebook de te duc tot tipul pe pagina ta de profil (a celui care apasă pe link) zici „Cel mai prost om de pe Pământ”.
    Așa mi-au dat multe panarame „Unfriend” de-a lungul timpului.

  • La varsta a 3-a incep sa te lase multe, printre care si simtul umorului. Nu mai fiti asa rai, mama, ca o sa ajungeti si voi acolo.

  • Cand eram eu de varsta voastra, aveam respect pentru oamenii mai in varsta. Si dadeam si muzica mai incet in orele de repaos. Golanilor!

Postari recente

Vezi mai mult