TNR vă arată adevărata faţă a justiţiei din România

TNR vă arată adevărata faţă a justiţiei din România

Domnul din imagine este Cristian Dănileţ, membru al Consiliului Superior al Magistraturii. El este cel care a avut zilele trecute puseul ăla agresiv ameninţând cu puşcăria pe cei care comentau împotriva procurorilor ce începuseră să ridice oameni de pe stradă să-i întrebe cum au votat la referendum.

Trecem cu vederea apucăturile staliniste ale creaturii pentru a ajunge la întrebarea cu adevărat importantă: care este poziţia oficială a CSM referitoare la felul în care arată acest judecător? Putem avea încredere într-o Justiţie care poartă o astfel de mustaţă? Putem să credem în dreptate în condiţiile în care omul este lăsat să vină cu chica aia, de actor din filmele cu karate chinezeşti, la serviciu?

Comentarii 17 comentarii

  • Nu stiu cat putem sa credem in dreptate „în condiţiile în care omul este lăsat să vină cu chica aia la serviciu” dar cu siguranta putem crede in independenta judecatorilor.

  • Parca voi erati site de umor, Danilet este un adevarat profesionist! De ce trebuie sa fim superficiali si sa ne blocam in aspectele fizice ale unor persoane?

  • Vreau sa scriu o carte: `demitizarea justitiei romanesti`. Incep cu a spune ca in justitia romana nu exista, ca la americani, ciocanel cu care sa se faca dreptate:). Dar acum mi-ati mai dat inca o idee: in justitia romana judecatorii nu au pe cap peruca, ca la englezi, ci păr:).
    PS. Da poza aia de sus nu e, totusi, mishto – e din zilele noastre, celelalte de cand eram mai tanar si fara costum nou. Mustata nu pot s-o rad, ii place nevesti-mii…

    • Măcar ştim că justiţia are umor 🙂

    • …nu poti fi Danilet -judecatorul! In primul rand un magistrat CSM nu ar intra pe acest blog neinsemnat sa dea explicatii si mai apoi nu ar scrie niciodata „ş” sub forma „sh”! Intoxici prost, nu prea stii s-o faci!

  • eu nu inteleg care e problema? sunteti atat de ingusti la minte incat sa judecati oamenii dupa infatisare? sunteti comunisti? eu nu inteleg. acel procuror a ajuns acolo datorita meritelor personale. este un profesionist. verificati cazurile instrumentate de el si veti vedea.

    • Vine o doamna de la tzara in sala de judecata, unde prezidam eu sedinta. Ma ia cu `domnu procuror` incoace, `domnu procuror` incolo. O intrerup la un moment dat si, cu glas plin de gravitate, ii spun: „Matusa, eu sunt judecator, nu procuror”. La care repede imi spune: `Lasa, maica, esti tanar, ai timp sa ajungi si procuror`. Deci, Andrei, inca nu am ajuns procuror 🙂 Sunt judecator din 1998 si membru CSM de anul trecut.

  • cât s-a maturizat şi unde a ajuns Frankfurt ăsta. nu-i e ruşine cu Axinte preşedinte 😀

Postari recente

Vezi mai mult