Niște hoți au furat un bancomat, dar l-au dus înapoi după ce au văzut ce comisioane are la extragere

Niște hoți au furat un bancomat, dar l-au dus înapoi după ce au văzut ce comisioane are la extragere

Moment penibil în sectorul 4 al Capitalei! În această dimineaţă, o bandă de hoţi a adus înapoi un bancomat pe care îl furase, lăsând un bilet cu scuze faţă de clienţii băncii şi demarând în trombă înainte de sosirea Poliţiei.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, infractorii au legat iniţial bancomatul cu un lanţ şi l-au smuls cu maşina, intenţionând să îl transporte într-o ascunzătoare de la marginea Capitalei şi să-l golească de bani.

“Avem bănuiala că aceştia s-au speriat de comisioanele practicate de bancomatul respectiv, au intrat în panică şi au decis să abandoneze întreaga operaţiune”, explică un poliţist de la Secţia 15. “Cred şi eu! M-am crucit când am văzut câţi bani îţi ia banca respectivă de pe card la fiecare tranzacţie. Eu la ING nu plătesc niciun comision pentru că încasez salariul la ei!”

„Vă compătimim sincer”, au scris temuţii spărgători pe biletul lăsat la uşa băncii. “Nu e treaba noastră să ne băgăm, dar chiar ar trebui să găsiţi o soluţie cu comisioane mai convenabile sau, de ce nu, fără comision.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 mai 2016 11:26
Citește mai mult despre: bancomat comisioane salariu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult