15 elevi, internaţi cu gonoree după ce au făcut meditaţii cu aceeaşi profesoară

Caz misterios de contaminare cu gonoree într-o şcoală din Focşani, unde 15 băieţi au fost diagnosticaţi cu aceeaşi tulpină a bolii. Medicii spun că este vorba de o gonoree pedagogică, rezistentă la antibiotice, pe care băieţii o au nu doar pe penis, ci şi pe vârful limbii şi pe buricele degetelor, semn că meditaţiile au fost intense.

În şcoală a fost declanşat codul roşu de gonoree, adică orele de sport vor fi făcute separat de fete şi băieţi. Pentru mai multă siguranţă, mulţi părinţi îşi trimit fetele la ore cu botniţă. Părinţii băieţilor care au luat gonoree la meditaţii nu-şi explică modul în care aceştia au luat boala. Unul din băieţi are infecţie şi în alte părţi, dar se pare că acesta ar fi făcut meditaţii şi la filosofie, cu un profesor de la altă şcoală.

Medicul şcolii e decis să investigheze temeinic sursa infecţiei împreună cu profa şi să documenteze diagnosticul cu telefonul mobil, apoi să urce clipurile pe un site de specialitate, precum xhamster, ca să se consulte cu alte somităţi în materie de gonoree.

Cei mai mulţi din cei 15 s-au învoit pentru analize şi tratament şi sunt fericiţi că pot scăpa de şcoală timp de două săptămâni. Din păcate doi băieţi sunt în stare destul de gravă, cu mâncărimi puternice şi usturime, motiv pentru care nu mai pot participa la nişte filmări de la Coaliţia pentru Familie.

Scris de Ionut
22 mai 2018 16:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult