A apărut Need For Speed Valea Prahovei-DN1, cel mai lent joc cu maşini

Dacă aveai impresia că ultimele jocuri Need for Speed reprezintă o provocare încă n-ai cunoscut ultima versine a jocului, NFS-DN1, unul din cele mai grele jocuri cu mașini făcute vreodată. Creatorii jocului spun că vei avea parte de ore de joc pe fiecare nivel, cu nenumărate side-quest-uri, upgrade-uri și trophies de câștigat.

Jocul îți dă o mașină cu care vei încerca să faci Valea Prahovei în mai puțin de două ore duminica seara. Nivelul de începători este numit Comarnic, în timp ce varianta „God Mode” e pentru Bușteni-Azuga. „Am reușit să le oferim jucătorilor noștri un joc extrem de realist, în care totul se desfășoară în timp real. De exemplu, nivelul Bușteni nu durează niciodată mai puțin de jumătate de oră, indiferent ce mașină ai sau câți bani ai câștigat în joc”, spune un reprezentant EA Games.

Partea bună e că nu vor fi urmăriri cu poliția, ca în variantele Hot Pursuit, dar vor fi polițiști pe care îi vei urmări pe geam în timp ce pornești, oprești mașina, pornești, mai mergi 10 metri, oprești încă un pic. „Fiecare jucător își va putea cumpăra upgrade-uri, care nu înseamnă că mașina va merge mai repede, ci doar lucruri simple cum ar fi cutia de viteze automată, tetiere mai bune pentru dormit și, pentru clienții gold, copii care nu țipă în mașină”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

5 martie 2017 13:03

Alte articole

Vezi mai mult