A apărut ursulețul de pluș inteligent: dacă te bășești lângă el se mută singur

Specialiștii din Sillicon Valley au pus la punct în sfârșit o invenție utilă care va îmbuntăți viața noastră de zi cu zi. După trei ani de teste au reușit să finalizeze ursulețul de pluș inteligent, dotat cu un AI revoluționar, care se mută de lângă tine dacă te bășești în preajmă.

„Cu toții avem în casă diferite animale de pluș care stau cu noi cu anii, poate mai mult decât cele reale. În plus, acestea nu se spală singure și nici proprietarii nu se gândesc să le mai arunce din când în când în mașina de spălat. De-a lungul timpului acumulează în țesătură o importantă cantitate de bășini, mult peste limita normală. Până și o casă o mai zugrăveși o dată la 10 ani”, explică inginerul din Sillicon Valley care a dezvoltat proiectul.

Noul ursuleț de pluș detectează când cineva a călcat pe o broască sau când s-a rupt perdeaua, atât fonic cât și la nivel de gaze și se mișcă automat îndepărtându-se de sursa pericolului. Proiectul a stârnit deja controverse printre utilizatori care spun că hackerii vor putea accesa minicomputerul din ursuleț pentru a-l muta fără să fie o bășină, lansând astfel acuzații nefondate asupra unor oameni nevinovați.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 decembrie 2021 12:23
Citește mai mult despre: basina plus ursulet

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult