Adio dop! A apărut aplicaţia care scanează pepenele şi îţi spune dacă e dulce sau nu

Gata cu barbaria înjunghierii pepenilor în plină stradă! Noua aplicaţie iDop îţi permite să “vezi” în interiorul pepenilor şi să-ţi dai seama dacă merită sau nu să-l cumperi. Scannerul inteligent distruge dictatura vânzătorilor de pepeni, care te presează mereu cu texte gen “Hai, domne, ia-l, că e copt, îţi spun eu!”, şi tu îl ei, de jenă să nu zică lumea că eşti un zgârciob, dar tot tu suferi acasă când constaţi că iar ai nimerit un pepene nasol.

“Nu e vorba doar de cât de dulce e, mai contează şi dacă are seminţe multe sau nu. Cu noul scanner am reuşit să găsesc, după ce am fost în 9 pieţe, un pepene cu coajă subţire, extrem de dulce şi aproape fără seminţe. Din păcate l-am scăpat din mână când îl duceam la maşină, dar nu contează, am avut satisfacţia găsirii pepenelui perfect” explică Valentin Dogaru, din Bucureşti.

Nevoia unui scanner de pepeni a devenit tot mai reală după ce cumpărătorii de pepeni au realizat că vânzătorii fac dop chiar în partea cea mai coaptă şi în rest pepenele e necopt sau putred. Drept replică, vânzătorii de pepeni apelează fie la metode de bruiere a scannerelor, fie vor un preţ mai mare de la clienţii care scanează pepenii: “Nu e corect să-i ia pe cei mai dulci şi să ni-i lase pe ăia necopţi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 august 2015 14:08
Citește mai mult despre: aplicatie iPhone pepeni scanner

Alte articole

Vezi mai mult