Agenţia Spaţială din Dăbuleni va da cep planetei Marte să vadă dacă e dulce

După Musk şi Bezos, un miliardar român e pregătit să pună ţara noastră pe harta explorării Cosmosului! Nea Gicu, magnatul pepenilor din Dăbuleni şi fondator al Agenţiei Spaţiale Intercomunale Dăbuleni-Grojdibodu, şi-a anunţat planul de a trimite o sondă „înarmată cu un cuţit baban” să dea cep planetei Marte ca să aflăm, o dată pentru totdeauna, dacă e sau nu coaptă şi dulce.

„I se spune Planeta Roşie, dar cum e înăuntru? Galbenă şi mieroasă ca un zămos, zaharoasă şi plină de sâmburi mici şi negri ca o lubeniţă? Nici Curiosity, nici Perseverance nu au răspuns acestei întrebări arzătoare. Planeta Marte rămâne un mister, mai ales că n-are o pată galbenă pe burtă, ca Jupiter, şi nici codiţă, ca Uranusu'”, a declamat nea Gicu de la podiumul său construit în întregime din pepeni.

„În astfel de situaţii trebuie să îţi iei inima în dinţi şi să tai o bucată, chiar dacă rişti să nu cumpere nimeni planeta şi să rămâi cu ea găurită. Echipată cu un cuţit de bucătărie de 20 cm, sonda Gustosity va efectua o incizie pentru a prelua o mostră piramidală din crusta lui Marte şi o va gusta, să ne zică şi nouă, vere, e dulce, bre?”, adaugă miliardarul dăbulenean.

NASA şi Roscosmos au protestat iniţiativa lui nea Gicu, susţinând că ar fi suficient să ciocănim planeta Marte ca să ne dăm seama dacă e coaptă, fără să o tăiem şi să riscăm să ne împroaşte cu zeamă lipicioasă care să atragă muşte şi viespi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 august 2021 11:32
Citește mai mult despre: Dabuleni marte pepeni spatiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult