Aparatul de genuflexiuni, bucuria croitorilor! Mii de clujeni și-au crăpat pantalonii în fund

Probleme la robotul din Cluj care îți dă bilete de autobuz dacă faci 20 de genuflexiuni. Tot mai mulți cetățeni și-au crăpat pantalonii în fund și deja există zvonuri că robotul ar fi o conspirație lansată de croitorii din oraș, ca să se îmbogățească.

Totul a început după ce un croitor local și-a deschis o tarabă chiar lângă robot, luând măsuri pentru pantaloni la comandă de la cei care au pățit-o cu genuflexiunile. Alți croitori au speculat și ei oportunitatea, vânzând pantaloni.

Clujenii sunt totuși oameni isteți, așa că acum nu mai pleacă în oraș fără o pereche de pantaloni de rezervă, că nu se știe. Alții au trecut la pantaloni mai lărguți, sau chiar șalvari, ca să nu mai pățească rușinea crăpăturii.

Croitorii din Cluj spun însă că nu e vorba de nicio conspirație, ci ar fi vorba de o campanie a celor de la Sports Festival, care durează doar 2 săptămâni: ”Noi am dori să fie prelungită, dar nu ca să ne îmbogățim din vândut pantaloni, ci ca să reducă și clienții burțile, deci să intre material mai puțin la un costum”, spune Decebal Popescu, croitor din Cluj.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

2 octombrie 2020 10:10

Alte articole

Vezi mai mult