Ardelenii, sceptici că un copil apare după doar 9 luni: „Păi atât durează numai preludiul”

Oamenii de ştiinţă ardeleni s-au iritat, după ce au aflat absolut întâmplătot că un copil are nevoie de doar 9 luni pentru a veni pe lume. „E prima dată când auzim aşa ceva”, spune şeful echipei de cercetare. „Nu ştim cine a lansat ideea asta năstruşnică, probabil un cercetător beat, dar ea nu are nici o legătură cu realitatea. Cum să apară un copil după 9 luni, când numai preludiul durează atât?!”

Totuşi, cercetătorii ardeleni nu au putut oferi un termen clar necesar pentru naşterea unui copil. „Noi ne-am apucat acum 2 ani de calcule, dar sunt foarte complexe, trebuie să adunăm 3 perioade de timp diferite, şi vă daţi seama că asta durează. Până în 2020 cred însă că vom putea veni cu un răspuns clar”, a promis liderul cercetătorilor ardeleni.

Munca lor este îngreunată de faptul că sediul lor se află la o distanţa apreciabilă de locuinţele persoanale, aproximativ 3 kilometri. „În fiecare zi pierdem timp preţios, 4 ore la dus, 4 ore la întors, abia dacă avem timp să ne aşezăm pe scaun, că imediat trec cele 8 ore de program şi trebuie să ne întorcem acasă. Ritmul este infernal.”

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Calin
6 iunie 2013 09:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult