Graţie tehnologiei moderne, nu mai trebuie să aşteptăm până acasă să aflăm dacă pepenele cumpărat din piaţă e dulce - şi putem renunţa şi la neigienicul dop! Tot mai mulţi ţărani cultivă pepeni modificaţi genetic, care te anunţă singuri când au atins gradul de coacere necesar, şi pe care îi poţi întreba oricând dacă sunt dulci.

pepene_modificat_genetic.jpg
"Mângâi lubeniţa un pic pe cap şi o întrebi cât de dulce se simte azi. Nimic mai simplu!", explică prof. Aurel Popescu, genetician agronom.

"E chiar distractiv să mergi prin piaţă şi să stai de vorbă cu pepenii de pe tarabe. Dar eu n-am dat încă de unul care să zică 'da, sunt dulce, mănâncă-mă'. Toţi se dau loviţi, că sunt acri, că au putrezit de la ploaie, că i-a bătut grindina... Cred că mai e de lucru acolo la Monsanto, să le bage şi o genă de sinceritate, altfel tot la cuţit şi dop ajungem", se plânge însă Odiviu Neagoe, consumator de pepeni.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 19.07.2019 17:19 IT & Știința

National Cinematografic