De la distanță pare un om ca toți oamenii, dar ascunde un secret teribil. Marian Coltea, din Berceni, nu posedă nicio bormașină și există o bănuială că e singurul român care n-a avut niciodată o bormașină.roman_fara_bormasina.jpg

Speriați că din locuința lui Marian nu se aude niciun zgomot, vecinii au pus bormașinile și rotopercutoarele jos și și-au făcut datoria civică: au spart ușa și au intrat peste el.

”Ne-am uitat peste tot, el stătea pe un fotoliu și se uita la televizor. În casă n-am găsit nicio bormașină. Nici nu era mirosul ăla de perete spart. Unui vecin i-a venit rău când și-a dat seama că Marian nu are bormașină. A leșinat și am fugit toți. Ne-am întors cu un canar, ca să verificăm dacă e oxigen”, spune Victor T, un vecin.

Rudele omului spun că el a fost ciudat de mic. N-a avut nici zdrăngănele la cărucior când era bebeluș, nici cârâitoare la 5 ani, deci mediul acesta toxic nesănătos l-a făcut să devină monstrul de acum. Un vecin mai milos i-a dat cadou o bormașină mai veche, l-a învățat s-o folosească și acum Marian s-a apucat de o arcadă între living și bucătărie.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Saturday, 27.05.2017 12:11 IT & Știința

National Cinematografic