Probabil cel mai bine păzit secret al cercetătorilor britanici tocmai a ieșit la iveală. Ei au descoperit acum mai bine de 20 de ani că persoanele care aplaudă la aterizarea unui avion ajung să facă cancer, dar din rațiuni incerte au decis să păstreze descoperirea doar pentru ei.
 
oameni_aplaudat_avion.jpg ”Poate era mai bine ca această informație să nu devină niciodată publică”, oftează cercetătorul Pierre de Cebal, cel care a făcut interesanta descoperire. ”E genul de informație care, să recunoaștem, le folosește doar persoanelor care aplaudă la aterizare și eu mă simt prost să știu că prin munca mea de cercetare ajut astfel de persoane. Uneori e greu să fii om de știință.”
 
Mai mult, aplaudatul la aterizare face ravagii și printre neuroni, ucigându-i cu miile la fiecare lovitură de palme, a spus cercetătorul. ”Dar asta e genul de informație pe care chiar dacă nimeni n-o știa explicit, toată lumea o bănuia”, spune acesta. ”Legătura dintre aplaudat și nivelul tot mai scăzut al neuronilor aproape că e un truism.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 12.06.2017 09:42 IT & Știința

National Cinematografic