Consiliul suprem al băutorilor de bere acuză că șlițul cu nasturi a fost inventat de femei

Una dintre cele mai revoltătoare invenții din istoria omenirii, șlițul cu nasturi, a creat de-a lungul istoriei probleme câtorva milioane de băutori de bere. Nu o dată li s-a întâmplat bărbaților să sufere în fața pisoarului, pentru că un nasture refuza să se descheie, deși presiunea pe vezică era imensă.

Deciși să afle de unde vine această anomalie vestimentară, cercetătorii Consiliului suprem al băutorilor de bere n-au fost deloc surprinși când au descoperit că șlițul cu nasturi a fost inventat de femei. ”Niște femei care urăsc visceral bărbații, indubitabil!”, a precizat șeful echipei de cercetare.

”Cred că ar fi timpul să condamnăm și acest flagel, pentru că numai noi bărbații știm cum e când presiunea vezicii e imensă și un nasture năbădăios stă în calea eliberării tale”, a adăugat cercetătorul. ”Vorbim aici de un supliciu pe care unii bărbați îl trăim și de zece ori pe seară. Și asta de 3-4 ori pe săptămână. Pentru fiecare strop scăpat în lenjerie din cauza șlițului cu nasturi, fiecare bărbat ar trebui să primească o bere drept compensație!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 martie 2016 19:03
Citește mai mult despre: bere

Alte articole

Vezi mai mult