După ce a primit bani prin telefon, un caracalean îl scutură de 2 zile, ca să cadă banii din el

Sentimente de fericire și deznădejde trăite în același timp de un student caracalean al Universității București. După ce au fost învățați să folosească serviciul M-Pesa, părinții i-au trimis acum doă zile fiului lor o sumă de bani, prin intermediul telefonului mobil. Caracaleanul n-a reușit însă să intre în posesia lor.

”L-am scuturat de mă doare mâna, dar n-a căzut nici un ban din el”, povestește studentul. ”I-am sunat pe părinți, mi-au confrmat de vreo 10 ori că banii au ajuns la mine, prin telefon, chiar nu mai știu ce să fac. În cel mai rău caz, o să mă duc la un centru de specialitate, să-mi dezasambleze telefonul și să scoată banii blocați în el.”

Pe caracalean nu-l interesează atât suma pe care a primit-o de la părinți, cât dacă aceasta i-a venit în monede sau bancnote. ”Evident, eu sper că am primit banii în bancnote, pentru că atâta lucru știu și eu: în telefonul meu poate intra o suma puțin mai mare dacă e în bancnote de 500 de lei, decât dacă e în monede de 1 ban”, crede cu tărie studentul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

15 aprilie 2014 12:04

Alte articole

Vezi mai mult