Prima detectare directă a undelor gravitaționale, un avans major care deschide o nouă fereastră spre misterele universului, a fost deja umbrită de o descoperire infinit mai importantă și cu totul neașteptată: a fost detectat un răspuns corect la întrebarea ”Rochia asta mă face să par grasă?” pe care ți-o pune o femeie.

femeie_la_oglinda_rochie.jpg”Un pas imens pentru a înțelege misterele femeii”, spune Pierre de Cebal, șeful echipei de cercetare. ”Faptul că avem certitudinea că există un răspuns corect la această complicată întrebare e probabil cea mai importantă descoperire din ultimii 2000 de ani. Gândiți-vă că Einstein a intuit existența undelor gravitaționale, dar la întrebarea « Rochia asta mă face să par grasă?» a unei femei nici nu a riscat vreun răspuns, nici n-a presupus c-ar exista vreunul.”

Existența unui răspuns corect la întrebarea ”Rochia asta mă face să par grasă?”, care să nu-ți pună în pericol integritatea fizică sau psihică, deschide orizonturi nebănuite pentru bărbații de pretutindeni, cred oamenii de știință. Cei mai optimiști dintre ei se gândesc chiar la inimaginabil: existența unei intuiții corecte în situația în care unui bărbat i se spune ”Lasă că știi tu!”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 12.02.2016 20:49 IT & Știința

National Cinematografic