După undele gravitaționale, fizicienii au găsit și răspunsul bun la întrebarea femeii ”Sunt grasă?”

Prima detectare directă a undelor gravitaționale, un avans major care deschide o nouă fereastră spre misterele universului, a fost deja umbrită de o descoperire infinit mai importantă și cu totul neașteptată: a fost detectat un răspuns corect la întrebarea ”Rochia asta mă face să par grasă?” pe care ți-o pune o femeie.

”Un pas imens pentru a înțelege misterele femeii”, spune Pierre de Cebal, șeful echipei de cercetare. ”Faptul că avem certitudinea că există un răspuns corect la această complicată întrebare e probabil cea mai importantă descoperire din ultimii 2000 de ani. Gândiți-vă că Einstein a intuit existența undelor gravitaționale, dar la întrebarea « Rochia asta mă face să par grasă?» a unei femei nici nu a riscat vreun răspuns, nici n-a presupus c-ar exista vreunul.”

Existența unui răspuns corect la întrebarea ”Rochia asta mă face să par grasă?”, care să nu-ți pună în pericol integritatea fizică sau psihică, deschide orizonturi nebănuite pentru bărbații de pretutindeni, cred oamenii de știință. Cei mai optimiști dintre ei se gândesc chiar la inimaginabil: existența unei intuiții corecte în situația în care unui bărbat i se spune ”Lasă că știi tu!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
12 februarie 2016 18:02
Citește mai mult despre: barbat cercetator femeie

Alte articole

Vezi mai mult