Epic fail! Primul robot românesc dotat cu inteligență artificială s-a însurat

Robotul românesc dotat cu inteligență artificială continuă să gafeze impardonabil! Abia a ieșit din reparație după bug-ul care l-a făcut să-și ia un credit pe 35 de ani și deja a mai făcut o boacănă, una chiar mai gravă decât prima: s-a însurat. Ba, mai mult, a și trimis sute de mii de invitații la nunta lui, provocând panică în rândurile populației.

”Gata, până aici!”, a răbufnit creatorul robotului. ”Voi întrerupe dezvoltarea robotului, e clar că a apucat-o pe o pantă periculoasă. Și-a luat credit pe 35 de ani, iar acum s-a și însurat. Iar când l-am trimis după bere, s-a întors de la magazin cu tampoane. Cine știe ce prostie urmează să mai facă, mai bine abandonez proiectul acum, până nu e prea târziu.”

Deși dezamăgit, IT-istul spune că nu renunță la obiectivul său. ”Va trebui să muncesc mai mult, dar să și învăț mai multe despre acest domeniu, al inteligenței artificiale”, a spus acesta. ”Și știu exact cum voi face asta: aplic pentru postul de AI & Deep Learning Research Engineer de la Arnia Software, iar cu experiența acumulată acolo sigur voi avea mai mult succes cu robotul meu dotat cu AI.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

22 martie 2019 11:55
Citește mai mult despre: AI casatorie robot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult