Eroare la eroare! ING ți-a tras banii din cont doar de 2 ori, nu de 5 ori, cum era planificată eroarea

Situație stranie în România la una din cele mai importante bănci din țară. Deși „sistemul” lor electronic cade cel puțin odată pe lună din diverse motive și deși băncile au falimentat într-o veselie sub supravegherea BNR ani la rând, românii tot au carduri la cea mai nesigură bancă ce activează aici, ING.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de căderea de luna asta a sistemului de carduri ING. Dintr-o eroare operațională, mai mulți clienți s-au trezit cu banii luați din cont de două ori, nu de cinci cum era planificat, că aveam nevoie de capital rapid să facem o speculație bursieră de care voi n-aveți habar că vă preocupă homosexulii și biserica”, a declarat robotul telefonic de la ING, Maria.

Reprezentanții firmei promit că vor da înapoi banii luați în plus clienților și-și cer scuze, încă o dată, că din cauza sistemului nu pot să nu ia comisionul pentru încasarea propriilor bani.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

8 octombrie 2018 16:10

Alte articole

Vezi mai mult