Cetele de colindători au pornit deja să deranjeze locuitorii din mai toate oraşele. Deşi în general lumea se ascunde de ei şi încearcă să-şi camufleze prezenţa în locuinţă când colindătorii le sună la uşă, unii români mai masochişti folosesc o aplicaţie de smartphone, numită Leroo, cu care pot chema colindătorii la ei. Aplicaţia Leroo funcţionează ca o aplicaţie de chemat taxiuri, doar că cheamă colindători.aplicatie_leroo.jpg

Utilizatorii aplicaţiei se pot înscrie în două secţiuni: colindători şi colindaţi. Colindătorii pot trece la descriere ce repertoriu vor avea când vor veni să colinde, câte persoane are ceata şi ce experienţă au membrii, iar colindaţii trec produsele pe care le oferă: cozonaci, covrigi, nuci, bomboane, sau sumele de bani pe care sunt dispuşi să le ofere.

Din păcate, unii sunt nemulţumiţi de aplicaţie, pentru că aceasta e folosită uneori pentru a face farse.

“Cineva mi-a trecut adresa la colindaţi care acceptă automat şi a trecut că dau câte un cozonac de persoană şi câte 50 de lei la fiecare ceată care vine să mă colinde. Până acum au venit 400 de cete, de trei zile nu mai pot să ies din casă. Pentru că nu am vrut să le deschid, mi-au spart geamul cu pietre”, spune Victor R, victima aplicaţiei Leroo.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 17.12.2014 19:57 IT & Știința

National Cinematografic