Facem bani de oriunde! România a trimis un cosmonaut să colinde pe staţia spaţială

Tradițiile românești au trecut nu doar granițele țării ci și ale stratosferei. Agenția Aerospațială Română a trimis ieri un nou cosmonaut în spațiu, să-i colinde pe cosmonauții de pe Stația Spațială Internațională și să mai facă și un ban pentru finanțarea celorlalte proiecte.

Cosmonautul Decebal Popescu a făcut joncțiunea cu SSI la ora 4 GMT și a început recitatul cu „Steaua sus răsare”, a continuat cu „Dom, dom sănălțăm” și a finalizat puternic cu „O ce veste minunată”. Vreme de o oră Stația a răsunat de colindele cosmonautului român, ales special pentru misiune din zona Maramureșului, adică un om cu o voce puternică și clară.

Cosmonauții de pe stație spun că a fost interesant la început, ba chiar au pus mână de la mână și i-au dat 7 dolari pentru urări și o serie de dulciuri. Lucrurile au început să se înrăutățească peste câteva ore când astronautul român nu a mai vrut să plece, continuând să bea și să cânte melodii de petrecere. Acesta a susținut că în imponderabilitate vișinata e mai bună, întrucât vișinele ies mai ușor din damigeană.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

29 decembrie 2016 08:12
Citește mai mult despre: colinde cosmonaut

Alte articole

Vezi mai mult