Tot mai mulți români au observat apariția femeilor cu buze țuguiate, care se pare că sunt peste tot, însă există zvonuri că n-ar fi tocmai sănătoase. Fermierii români confirmă aceste ipoteze: ”Sunt toxice, bagă chimicale de-alea în ele! Eu n-aș pune gura pe așa ceva, m-ar bate Dumnezeu! Îmi vine să vomit numai când le văd”, spune nea Licu, fermier din Popești.buze_tuguiate.jpg

Fermierii spun că cel mai bine e să le pipăi bine înainte: ”Înfigi un pic degetul în ele și vezi dacă revine rapid culoarea. Dacă rămâne adâncitură, e țuguiată cu hialuronic, poți s-o arunci, că te intoxică!”. Atenție! Există și buze cu creștere accelerată, care nu sunt neapărat țuguiate, dar nu sunt nici ele naturale și duc la probleme genetice.

Aceiași fermeri susțin că e bine să existe țuguie la femei, dar să fie unde trebuie și să aibă o formă naturală: ”Dacă simți că te împunge cu țuguiele, sau sunt prea stridente, parcă îți taie pofta și s-ar putea să fie pe interes”, spune nea Lică.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Thursday, 13.06.2019 10:52 IT & Știința

National Cinematografic