Glorie agricultorului român! 16 tipuri de pepeni care vor ieşi în curând pe piaţă

• Pepenele de cauciuc, care nu se sparge dacă îl scapi și poţi să joci baschet cu el, sau chiar să-l foloseşti ca roată de rezervă;

• Pepenele de cocos, care creşte foarte sus şi există pericolul să-ţi cadă în cap;

• Pepenele cu păr, că sigur există o pițipoancă care să-l cumpere, cum s-a întâmplat şi cu odioșii papuci cu blană;

• Pepenii săraţi, excelenţi la bere;

• Pepeni picanţi, ca să nu mai ceară clienţii să i se facă dop și să-l guste;

• Pepenele pădureţ, cu un gust atât de intens că ai senzaţia că ai muşcat dintr-o lămâie de 10 kile;

• Pepene cu arome de pizza, garlic şi barbecue, pentru gurmanzii desăvârşiţi;

• Pepenele cu ciorbă în loc de miez, ca să apară mai des în filmele românești;

• Pepenele indestructibil, din nanotuburi de carbon, care doar îţi ocupă loc în frigider, dar nu ai cu ce să-l tai;

• Pepenele gol pe interior, mult mai uşor de cărat, ideal pentru unguri, că oricum ei au şi cozonacul gol pe dinăuntru;

• Pepenele cu gust de jambon, din seminţe rumegate de porci înainte, ca la cafeaua Kopi Luwak;

• Pepenele cu zaţ, pentru nostalgicii epocii comuniste şi pentru cei care vor să citească în el după ce-l mănâncă;

• Pepenele returnabil. Te duci cu coaja şi ţi-l umple la loc cu miez;

• Pepenele moldovenesc, care creşte pe malul Prutului şi conţine ţigări netimbrate în loc de sâmburi;

• Pepene bio vegan fără gluten, care e identic cu pepenele normal, dar e de 6 ori mai scump;

• Pepenele cu miros de pin sau ocean, ca să pui o felie la oglindă, în loc de odorizant.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 august 2017 06:20
Citește mai mult despre: agricultura pepeni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult