Veşti bune pentru românii care vor să se apere de germeni, dar nu şi să renunţe la marea lor pasiune! Un cunoscut medic din Bucureşti a brevetat masca românească, prevăzută cu o gaură care îţi permite să mănânci mici.

masca_chirurgicala_romaneasca.jpg
"Masca noastră nu e destinată doar cetăţenilor simpli care vor să mănânce mici în timp ce aşteaptă metroul", spune dr. Gil Cocoşatu, inventatorul măştii. "Chiar şi chirurgii, falşi sau reali, umani sau veterinari, o pot folosi ca să mănânce mici în timp ce transplantează rinichi sau suturează aorte."

"Ideea mi-a venit azi dimineaţă, când m-au trimis colegii după mici la Obor şi mi-a fost lene să dau jos hainele de spital", adaugă chirurgul.

"O afefăfafă fefofufie", a confirmat un coleg de breaslă, molfăind un mic în timp ce îi implanta silicon în uvulă unei asistente TV.

Dacă masca chirurgicală cu gaură pentru mici are succes, producătorii iau în calcul să lanseze şi varianta cu gaură mai mare, pentru şaorma.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 29.01.2020 19:01 IT & Știința

National Cinematografic