În Vaslui a fost prins un câine agresiv, care nu te lăsa în pace până nu bei ceva cu el

Teroarea sub care au stat câțiva locuitori din Vaslui se apropie de sfârșit după ce o echipă mixtă formată din hingheri și polițiști a reușit să captureze celebrul câine bețiv din zonă. Acesta era cunoscut de mult timp și mulți oameni cinstiți se plângeau că era extrem de agresiv: nu te lăsa să pleci până nu beai ceva cu el.

„Bărbatu-miu a fost atacat de multe ori de acest câine. Venea seara de la muncă și, pentru că animalul dădea târcoale blocului, nu putea să urce până pe la vreo 12-1 seara în apartament. Știți cum arăta? Era praf, hainele rupte, nasul spart, ziceai că s-a luptat cu o haită de câini nu doar cu unul singur”, spune Mioara Asimionesei, soția unei victime a câinelui.

Creatura a fost dusă la Institutul de Cercetări Etilice din Bârlad pentru a putea fi studiată cu atenție de oamenii de știință de-acolo. „Sperăm să obținem un vaccin și un tratament pentru toate aceste boli și să vindecăm pisica bețivă de Vaslui, care în loc să fure lapte din cămară fură vișinat”, a explicat un savant vasluian.

Scris de Eftimie
8 iulie 2016 14:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult