Activitate intensă azi la SETI, institutul NASA care se ocupă de căutarea vieții extraterestre! În doar câteva ore, cercetătorii de-acolo au primit câteva mii de mesaje identice: ”Sper să crăpi, Victor Ponta!” Încântați nevoie mare, speacialiștii SETI le-au răspuns imediat extratereștrilor, cu extrem de pozitivul mesaj ”Și noi sperăm să crăpi, Victor Ponta!”

mesaj_spatiu_ponta.jpg ”În mod evident, avem de-a face cu o formă de viață extrem de inteligentă”, crede Pierre de Cebal, unul dintre specialiștii SETI. ”Nu e ca și cum ne-au transmis «Votați PSD» sau «Puie Monta», că să bănuim că avem de-a face cu prostie extraterestră. Nu, mesajul este extrem de bine articulat și denotă o bună cunoaștere a situației de pe planeta noastră. Inteligența celor care ni l-au transmis este dincolo de orice dubiu.”

Galaxia din care au fost trimise mesajele a fost deja redenumită ”Sper să Crăpi, Victor Ponta!”, pentru ca nimeni să nu uite modul în care s-a intrat în contact cu inteligența extraterestră. NASA a anunțat totodată că următorul satelit pe care îl va trimite în spațiu se va numi, de asemenea, ”Sper să crăpi, Victor Ponta!”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 02.11.2016 17:04 IT & Știința

National Cinematografic