NASA a anunțat că din spațiu au fost receptate câteva mii de mesaje ”Sper să crăpi, Victor Ponta!”

Activitate intensă azi la SETI, institutul NASA care se ocupă de căutarea vieții extraterestre! În doar câteva ore, cercetătorii de-acolo au primit câteva mii de mesaje identice: ”Sper să crăpi, Victor Ponta!” Încântați nevoie mare, speacialiștii SETI le-au răspuns imediat extratereștrilor, cu extrem de pozitivul mesaj ”Și noi sperăm să crăpi, Victor Ponta!”

”În mod evident, avem de-a face cu o formă de viață extrem de inteligentă”, crede Pierre de Cebal, unul dintre specialiștii SETI. ”Nu e ca și cum ne-au transmis «Votați PSD» sau «Puie Monta», că să bănuim că avem de-a face cu prostie extraterestră. Nu, mesajul este extrem de bine articulat și denotă o bună cunoaștere a situației de pe planeta noastră. Inteligența celor care ni l-au transmis este dincolo de orice dubiu.”

Galaxia din care au fost trimise mesajele a fost deja redenumită ”Sper să Crăpi, Victor Ponta!”, pentru ca nimeni să nu uite modul în care s-a intrat în contact cu inteligența extraterestră. NASA a anunțat totodată că următorul satelit pe care îl va trimite în spațiu se va numi, de asemenea, ”Sper să crăpi, Victor Ponta!”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 noiembrie 2016 15:04
Citește mai mult despre: Ponta SperSaCrapi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult