Neti Sandu: Cei mai dulci pepeni sunt cei copți în zodiile Rac, Leu și Fecioară

Confuz în piață la pepeni? Vrei să alegi mereu cel mai copt exemplar? Acum ai o soluție picată de-a dreptul din cer! Celebra astrologistă Neti Sandu dezvăluie că e inutil să ciocănești pepenii, sau să le faci dop, pentru că cei mai dulci pepeni sunt cei copți în zodiile de aur ale cucurbitaceelor: Rac, Leu și Fecioară.

Neti Sandu a făcut astrograme pentru mii de pepeni și a dedus că e bine să evitați personalitatea toxică a pepenilor copți în decembrie, în Săgetător, sau pepenii cu ascendent agresiv, cum sunt pepenii copți în Berbec. ”Alegeți pepenii inteligenți, puternici și descurcăreți, care adună mult zahăr și ies în evidență prin frumusețea lor naturală. E vorba de cei copți în Rac, Leu și Fecioară. Sub nicio formă nu luați pepeni copți în Balanță, aparent sunt buni dar pe interior veți realiza că sunt acri și dușmănoși”, precizează Neti Sandu.

Ca să nu vă păcăliți, întrebați vânzătorul în ce zodie s-a copt și deduceți singuri dacă pepenele va fi compatibil cu dorințele voastre. Nu vă aruncați la primul pepene întâlnit, riscați să fie copt în zodia Pești, zodie în care se coc doar pepenii otrăvitori, sau pepenii care îngrașă, cei mai periculoși pepeni.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
19 iulie 2022 15:05
Citește mai mult despre: horoscop Neti Sandu pepeni zodii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult