Arheologii au descoperit în Drumul Taberei vestigii funerare care atestă că în antichitate şefii de trib ai pensionarilor erau înhumaţi în propriile autobuze, precum vikingii. Aceştia aveau alături semnele bogăţiei: bastoanele, pălăriile cu panglică şi cărucioarele de cumpărături, turnate din bronz.pensionar_85_ani.jpg

“Aşa cum Tutankamon era îngropat cu cele mai mari comori ale lui, tot aşa căpeteniile de pensionari erau îngropaţi cu pungile verzi de Mega Image”, susţine arheologul care a descoperit un autobuz 105 intact, cu scheletul unui pensionar pe scară, locul de cinste pe atunci.

Arheologii spun că pensionarul antic era un războinic redutabil și murise înconjurat de hoiturile dușmanilor din autobuz, pe care îi doborâse în luptă dreaptă.

Pentru că autobuzul era în perfectă stare de funcţionare, a fost spălat de arheologi şi repus în circulaţie pe ruta normală, scheletul pensonarului fiind lăsat înăuntru, pentru ca românii să nu-şi uite istoria.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 16.04.2015 11:48 IT & Știința

National Cinematografic