Compania americană surprinde din nou publicul din România lansând o ofertă specială pentru Vama Veche. Colaboratorii pocăiți de la UBER, dar și câțiva musulmani din Dobrogea, vor patrula stațiunea în acest weekend și vor răspunde la apelurile celor care se vor îmbăta mangă zilele acestea. 

uber vama veche.jpg

„Aplicația funcționează exact la fel ca UBER-ul normal. Cum ieși de la Șoni, găsești un punct de sprijin și, odată întins pe spate, chemi un șofer UBER. Aplicația îți va arăta exact câți oameni liberi și treji sunt în zonă, unul dintre ei va prelua comanda și te va duce la cort”, a declarat un reprezentant al companiei. 

Pe lângă UberVamă poți apela și la serviciul UberVamăPlus, în care omul ce te cară până la locul de cazare îți va ține și capul și-ți va băga și degetele în gât. Totodată, UberVamă te va transporta și dintr-o cârciumă într-alta dar nu te va ajuta la agățat. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 17.06.2016 18:43 IT & Știința

National Cinematografic