Pentru că dau dependență, semințele vor avea avertismente ca la țigări

Un pas spre normalitate! De astăzi, toate pachetele de semințe comercializate în România vor avea casete cu un scurt avertisment referitor la sănătatea consumatorilor, exact cum au și țigările. Studiile arată că semințele provoacă o dependență imediat și definitivă, pe viață, încă de la prima sămânță spartă, mai ales dacă e una cu sare.

Spre deosebire de fumători, care se mai opresc din când în când, sămânțarii nu se opresc până nu termină punga de semințe. Există cazuri în care românii care fumează și mănâncă semințe în același timp au observat că țigara o mai sting, dar din spart semințe nu se opresc.

Dependența de semințe este extrem de gravă, susțin medicii. Sămânțarii nu doar că cheltuiesc sume importante pe semințe, dar îi afectează și pe cei din jur, prin scuipatul pasiv, când oamenii normali, care nu sparg semințe, sunt umpluți de coji de cei din jur, mai ales în mijloace de transport în comun. Sistemul de sănătate e sufocat de sămânțari cu gingiile distruse și în unele cazuri sămânțarii devin veritabili zombi care umblă prin orașe scuipând semințe ca într-un vis tulbure al mizeriei și tulburării compulsiv-obsesive.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
22 noiembrie 2022 18:22
Citește mai mult despre: avertisment semințe țigări

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult