La doar câteva zile de la lansare, Samsung recheamă în fabrică mii de smartphoneuri Galaxy S8! Potrivit conducerii companiei, mai mulţi cumpărători s-au plâns de comportamentul “nefiresc” al telefoanelor, care refuză să explodeze deşi au fost deja pornite, încărcate şi chiar folosite pentru a juca Candy Crush.

s8_retras_fara_explozie.jpg
“Recunosc că sunt un early adopter, am făcut precomandă încă de acum 6 luni”, mărturiseşte dezamăgit Gică Ţulea, fost fan al telefoanelor coreene. “Eu lucrez într-o carieră de piatră şi dinamita se găseşte greu, ne prinde întotdeauna bine o explozie sănătoasă. Cu Samsungul meu vechi, un Note 7, am ras jumătate din muntele ăsta. Ăsta nou e bun numai pentru spart nuci, vorbit şi stat pe internet.”

Pe măsură ce clienţii au început să semnaleze problema, vânzările Samsung au scăzut drastic, mai ales pe piaţa din Orientul Mijlociu, spun distribuitorii, care sperau ca noul model să le aducă încasări record. “Avem pe stoc şi centuri sau veste cu locaşuri speciale pentru telefoane, dar la ce bun, dacă nu sar în aer?”, spune un comerciant din Arabia Saudită.

Potrivit reprezentanţilor Samsung, clienţii care au returnat dispozitivele le vor primi înapoi după soluţionarea problemelor tehnice. “Garantăm că n-o să vreţi să deschideţi coletul fără echipament de protecţie”, a transmis Kimchi Bong, director de marketing.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 25.08.2017 13:56 IT & Știința

National Cinematografic