Cine spunea că sistemul medical românesc e la pământ? Minciuni sfruntate! Deşi până nu demult era în comă, Gabriel Cotabiţă se simte excelent. Colegii de salon spun că l-a operat pe un alt pacient şi i-a scos splina, în aplauzele asistentelor.cotabita_operat_pacient.jpg

“L-a operat singur, cu un bisturiu şi o pensă, pe care le-a uitat un medic pe-aici. Şi a cântat tot timpul operaţiei. Avea 4 asistente care îl ştergeau de transpiraţie, era foarte concentrat. Pacientul operat e în afara oricărui pericol, pentru că e în comă”, spune Geo Lemandroi, coleg de salon cu fostul cântăreţ.

În timpul operaţiei făcute de Cotabiţă, mai mulţi bolnavi de la secţia de boli contagioase, dar şi oameni de pe stradă, au venit să-şi facă selfiuri cu pacientul şi cu marele artist, dar au fost luaţi dur de Cotabiţă: “Să intre doar câte 3 persoane şi autografe doar în cabinet!”, spune un alt martor. Acesta a declarat că Cotabiţă semăna atât de mult cu doctor, că s-a simţit obligat să-i dea o mică atenţie şi i-a băgat 200 de lei în buzunar.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 15.07.2015 18:04 IT & Știința

National Cinematografic