Românii dau năvală să cumpere electronice, până nu încep ţepele de Black Friday

După ani la rând în care au luat țepe de Black Friday, românii au început să se învețe minte. Așa că acum au ajuns să ia cu asalt magazinele online înainte de Black Friday, când prețurile sunt mult mai bune decât în așa-zisa perioadă a reducerilor.

”Am verificat ce mi-am luat anul trecut de Black Friday de la eMAG, să văd la ce preț sunt produsele alea acum”, povestește un român pățit. ”Și, surpriză: acum sunt mult mai ieftine decât atunci, când cică erau la reducere. Și cum știu că fix la fel o să facă și anul ăsta, să prezinte niște creșteri de preț drept reduceri masive, mai bine le cumpăr acum, să nu-mi iau iarăși țeapă.”

Proprietarii de magazine online nu-și asumă însă nicio vină și arată cu degetul spre clienți pentru această situație. ”Numai un naiv nu știe că «reducere de Black Friday» e o metaforă pentru țeapă. Noi ne prezentăm întotdeauna oferta onest, drept «reducere de Black Friday». Nu e vina noastră că anumiți clienți nu se prind că e vorba, de fapt, de o țeapă”, se apără aceștia.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
3 noiembrie 2018 09:03
Citește mai mult despre: Black Friday teapa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult