S-a dovedit că Einstein avea dreptate! E foarte greu să bei bere la cutie când ai mustaţă

Considerat de mulți cel mai inteligent om al planetei, Albert Einstein a fost totuși un om ca oricare altul. A rezolvat el mistere ale Universului, a descoperit legi importante ale fizici, dar a eșuat în ceea ce era mai important pentru el: oricât s-a străduit, Einstein n-a reușit să împace cele două mari pasiuni ale sale, mustața și berea.

”A fost visul său de aur, să aibă mustață și să bea bere la cutie fără probleme, dar a eșuat”, a povestit principalul său biograf. ”A pierdut nopți întregi, a făcut mii de calcule, despre unghiul în care trebuie ținută cutia de bere, despre viteza cu care trebuie înclinată, dar degeaba. Orice a încercat, i-a fost foarte greu să bea bere la cutie.”

Și, într-adevăr, teoria lui Einstein e adevărată, ea tocmai fiind confirmată de cercetătorii britanici. ”Nu doar că persoana cu mustață se confruntă cu un disconfort real când bea bere la cutie, dar se și pierd cantități importante de bere în timpul operațiunii. Berea efectiv rămâne în mustață și e irosită cu sălbăticie”, spune studiul cercetătorilor britanici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 aprilie 2019 12:24
Citește mai mult despre: bere cercetator einstein

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult