S-a întors roata! Acum cei mai doriți bărbați sunt cei care duhnesc a spirt

Din paria societății, bărbații care duhnesc a spirt au devenit în ultima perioadă extrem de doriți. Dacă până acum femeile se uitau urât la astfel de oameni și îi ocoleau, acum nu doar că le zâmbesc lasciv, dar îi mai și aleargă, în încercarea de a pune mâna pe ei. Ceea ce și reușesc de cele mai multe ori, bărbații împleticindu-se, probabil de la emoția momentului.

”O evoluție firească”, apreciază reputatul antropolog Decebal Popescu. ”Femeia a fost atrasă dintotdeauna de bărbatul puternic, alături de care să se simtă în siguranță. Și normal că în timpurile astea nu mai are căutare bărbatul cu bani sau cu mușchi, ci bărbatul care duhnește a spirt. Banii nu te feresc de coronavirus, dar spirtul da. Un bărbat care duhnește a spirt e un bărbat puternic și sănătos.”

Desigur, există diferențe importante și între bărbații care duhnesc a spirt, nu sunt toți priviți la fel de către femei. ”Una e să duhnești a spirt Mona sau a bere la pet și cu totul altceva să duhnești a ceva fin”, explică antropologul. ”Femeile au un simț olfactiv bine dezvoltat, mirosul e extrem de important pentru ele, așa că bărbații trebuie să fie atenți de unde își iau mirosul de spirt.”

Tu ce mai aștepți? Comandă-ți doza de atractivitate (eventual ia cutia de 20, să fii sigur de o treabă) și o să te transformi în cel mai atractiv bărbat posibil. Sau, după caz, în cea mai atractivă femeie posibilă.

Scris de Calin
17 martie 2020 18:03
Citește mai mult despre: bere

Alte articole

Vezi mai mult