Senzațional: peste 100 de noi posturi românești au fost descoperite din întâmplare pe cablu

Un liceean din Caracal a devenit vedeta orașului după ce a împărtășit pe Facebook descoperirea sa, despre care experții spun că va revoluționa piața TV din România. Fiind descris de colegi ca fiind un tip extrem de retras, care a crescut lângă televizor, Mihai s-a încăpățânat să caute manual SETI, un canal despre care auzise de la bunicul său.

„La un moment dat au început să curgă tot felul de posturi despre care nu mai auzisem în viața mea. Bote TV, Antena 4, Antena 5, Mărutză HD sau Talent TV. Culmea e că toate vorbeau despre același lucru, scandalul de la coaforul pe care îl frecventează Bianca Drăgușanu. Un post avea chiar un reporter la fața locului, care repeta obsesiv că situația este calmă”, povestește Mihai.

Chiar dacă multă lume s-a întrebat cine are timp să se uite la atâtea posturi de scandal, Dan Negru a dat asigurări că, dat fiind nivelul intelectual al populației, potențialul este departe de a fi valorificat. „Gândiți-vă doar la noile generații care trec prin mâna lui Măruță”, a menționat vedeta Antenei 1.

Scris de TNR
14 aprilie 2015 07:04

Alte articole

Vezi mai mult