Studiu! Cercetătorii care spun că nu există beneficii ale alcoolului sunt bărbați pe care nu i-au lăsat nevestele la bere

Explicația pentru cel mai imbecil studiu recent, cel în care niște cercetători americani spun că nu există absolut nici un beneficiu al consumului de alcool, este cât se poate de simplă: toți acei cercetători sunt, fără excepție, bărbați pe care nu i-au lăsat nevestele la bere. Sau, mai rău, unii ar putea fi chiar neveste.

”Așa-zișii oameni de ştiinţă au compilat date de la 592 de studii, la care au participat 28 de milioane de persoane. Să fim serioși, cine altcineva decât un bărbat care n-are voie la bere ar putea să compileze atât de mult moloz? Așa că acei oameni de știință nu ar trebui huliți, ci mai degrabă compătimiți”, apreciază reputatul înțelept internațional Pierre de Cebal.

Reputatul înțelept este convins că e suficient să-i inviți pe autorii studiului la o bere ca să-i faci să recunoască că au interpretat greșit datele din cele 592 de studii. ”Nu trebuie decât să-i pui în fața unei alegeri simple: fie să iasă la o bere, fie să rămână în laborator, să studieze impactul alcoolului. Ce credeți că vor alege toți? Să iasă la o bere, evident. Nici ei nu cred în ce spune studiul lor”, a concluzionat Pierre de Cebal.

Scris de Calin
24 august 2018 18:57
Citește mai mult despre: alcool bere cercetator studiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult